Solskyddskläder

Nu under vinter halvåret kan jag tänka mig att många av er säkert åker till exempelvis Thailand eller kanske till något annat exotiskt resmål närmare ekvatorn? Tänk på att solen är VÄLDIGT stark nästan oavsett tidpunkt på dagen. I Sverige brukar ju forskare ofta rekommendera att solen är som starkast ca 11-15 mitt på dagen och att man helst skall undvika solen med barn då. Men åker man söderut så är ju solen såklart stark mer eller mindre hela dagen.

Något som kan vara bra att ha då är Solskyddskläder. Alltså mer eller mindre vanliga fina kläder med  Solskyddsfaktor i 🙂 Dessa kläder är från Zunblock och har skolskyddsfaktor 50 i sig. Hur smart som helst 🙂

 

Zunblock leisure solskyddskläder för fritiden.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *