Florida och Atlantenkryssning :)

Jag har hittat en sån inspirerande Florida och Atlantenkryssning i april 2012 som låter så himla spännande 🙂 Dock är den väldigt lång, 5 nätter i Fort Lauderdale och sen 13 nätter ombord 🙂 Men blev så himla sugen, frågan är bara OM det egentligen är så barnvänligt ??? !!! 😉

Jag har läst på om fartyget och det finns ju både barnaktiviteter och pooler, men frågan är om man kommer känna sig för instängda med en liten knappt 2 åring på ett kryssningsfartyg i 13 dygn?!

Eurodam

Det skulle vara himla skoj att åka på en LYX kryssning någon gång i livet, men frågan är om det egentligen är så passande med ett litet vilddjur 😉 Kanske bäst med ett stort resort hotell och en lång strand så han kan springa av sig 😉 Hihi…. 😉 Å kankse bättre å åka på kryssning när barn är lite äldre?! 😉 Då har de förmodligen mycket mer glädje av det oxå ?! 😉

Är det någon av er som har rest på en lång kryssning med barn? I kanske Karibien eller Medelhavet?! 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *