Mysiga Dalarna :)

Dagen igår gick i 100 eftersom vi var försenade upp hit 😉 Vi började med en 3-rätters lunch hos min farmor och Oscars gammelfarmor, som såklart var super god 🙂 Eller 4 rätters då hon hade gjort två olika tårtor…. Oscar röjde runt som aldrig förr… Hemma har vi knappt en pryl på 1 m höjd… Så ni kan ju bara tänka er hur mkt saker det fanns att röja runt med, riva ner men tack å lov gick inget sönder 🙂


Sen blev det 3-rätters middag hos min mamma, där vi oxå bor 🙂 Då kom oxå Oscars gammelmormor 😉 En mysig kväll och Oscar var i sitt esse och stor trivs så klart att få vara i centrum för alla 🙂


Jag gick precis upp för att träffa den försvunne sonen, men han är visst på vift med sin mormor 🙂 Så vi fick båda lyxa till det med sovmorgon så här på Farsdag 🙂 Så vi får fira farsdag lite senare idag istället 😉


Utsikten här hos mamma är fantastisk, dax å möta ännu en härlig höstdag 🙂

Hoppas ni har en
Mysig Farsdag kära bloggläsare 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *