Lek & Stoj ;)

Dagens aktiviteter i Dalarna innan vi åkte hem var mest lek och bad i badkaret för Oscars del 🙂 jätte kul 🙂


Först kom Oscars tremänning Jamie på besök å lekte en stund 😉 Han är nästan 1 år äldre än Oscar, så innan har man märkt stor skillnad på dem att Jamie har vart mycket större å äldre än Oscar men idag hade de verkligen glädje av varandra 🙂


Sen kom Oscars ”kusiner” förbi och lekte en stund oxå innan vi skulle åka hem 🙂


Oscar tycker de är så kul å leka med dem och blir glad bara av att se dem 🙂 Å det verkar ömsesidigt Kajsa å Viktor är även så gulliga och leker jätte bra m Oscar trots att de är mycket äldre än honom 🙂


Skruttizen sover så himla gott nu och somnade åter igen nästan direkt bilen började rulla 😉 Nu har vi bara en knapp timme kvar så hoppas han sover en stund till – så kanske denna bilresa blir smärtfri ?! 😉

Har lyssnat på era bra-iga tips så frukt, kex, vatten samt några nya leksaker är med på denna bilresan 😉 Thanx 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *