Strössel-tävling :)

Tävlingar är väl alltid skoj kära bloggläsare 🙂

Nu kommer här en ny tävling i samarbete med Strössel 🙂 Här har du chansen att vinna en erbjudande kod på 500 kr för att handla barnkläder på deras hemsida 🙂 Hur bra är inte det då?! 😉

Hur gör jag för att vara med och tävla?

Det är enkelt.

Gå bara in och anmäl er till Strössels nyhetsbrev 🙂

Och svara på frågan i kommentarsfältet;

Vad tycker du är viktigast att ta med till barn när du är ute och reser?

Tävlingen pågår fram till lördagen den 19 nov, kl 12.00 🙂

LYCKA TILL 🙂

Strössel Barnkläder HB

Spana också in

3 kommentarer

 1. Å vad kul 🙂
  Har anmält mig till Strössels nyhetsbrev.
  Vi är ju inte utomlands så värst ofta 😉
  Men när vi åker längre resor så blir det i bilen och då har vi med saker som barnen kan sysselsätta sig med för att resan ska bli så rolig som möjligt för alla,även något mellanmålsaktigt fall de blir sugna på vägen, så slipper man stanna MASSA gånger.
  Det är viktigt i våran familj som har många barn i olika åldrar. Allt annat går att ordna på vägen, men ett glatt humör är svårt att fixa när det är försent, det måste finnas från start.

  Ha det gott! Kramen ♥

 2. Vad som packas ned i väskan är ju lite beroende på resmål. För varma länder brukar jag packa ned vätskeersättning. Skidsemester – ullunderställ, är det roadtrip med bilen så gäller någon form av sysselsättning. Men det jag egentligen ville komma fram till är att packningen skiljer sig beroende på resmål, men en sak är alltid med till lillemannen – hans snuttefilt. Det luktar ”hemma”, det luktar trygghet och omställningen blir inte lika påtaglig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *