Bilresan…

… Vi e fortfarande inte framme 🙁 20 mil tar ju tid… Två stopp oxå för att tanka och handla blommor till alla vi ska träffa 🙂 Farmor, Mormor, Mamma & Pappa 🙂


Tack o lov sov han ca 1,5 h men när jag hade vart in och handlat blommor i Västerås så var han vaken….. 🙁 Och ville såklart inte somna om…. 🙁 Men han verkade pigg & glad 🙂


Så efter att ha lekt m alla småsaker jag har med mig; mini böcker, flygplan, nån liten tugg-grej, vatten flaska så blev det leka med mitt läppglans 😉 Jag trodde ju aldrig i världen han skulle få upp korken…..


….å ja resultatet det bjuder jag på 🙂 Vi får ju i alla fall skratta 😉

Hur roar ni era barn när ni åker bil längre streckor???? 🙂 Det kanske är jag som behöver era tips? I alla fall hur man roar en nästan 17 månaders livlig liten kille som inte så gärna sitter still 😉 Eller hur gjorde ni??? 😉

Nu e vi i alla fall snart framme 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Hihi, Hugo lyckas också få upp korkarna till mina läppglans så nu får han inte låna dem längre! 🙂 Annars gör vi ungefär som er. Försöker roa med massa leksaker, böcker, och cd skivor med barnmusik är en favorit. Det brukar hjälpa om det börjar bli grinigt.

    Hugo är 19 månader och vill heller inte sitta still.. 🙂 Om ni har en smartphone så finns ju lite roliga appar med djur/fordon/musik mm som de kan titta och lyssna på.

    Hoppas ni får en trevlig helg! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *