Flygrädd?

Det finns otroligt många passagerare som är flygrädda… Det är nog vanligare än många tror och alla vill inte berätta det, men varför inte?! Gör det? Så stödjs du förmodligen och får massor av omtanke av cabinpersonalen istället 🙂 Då måste det kännas mycket tryggare 🙂

Mitt personliga tips skulle nog vara att INTE visa dina barn att du är flygrädd, så de oxå blir oroliga och känner sig otrygga.

Som ni säkert förstår så är jag ju såklart inte flygrädd och det är ju lite svårt att förstår hur man kan vara flygrädd när man flyger så ofta och inte är det. För det finns ju egentligen inget farligt med det….Det är ju sååå mycket farligare att åka bil än vad det är att flyga! 😉

Det finns faktiskt en Flyg-Trygg kurs att gå för att hantera sin flygrädsla om du är flygrädd 🙂 Den kursen äger faktiskt rum i Stockholm  6 december 16-19 och var jag jätte flygrädd så skulle jag nog överväga att gå den kursen, speciellt om jag hade barn, så man kan vara lugna inför dem 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *