Unik Barn Lounge på Arlanda :)

Ute på Arlanda finns inte bara en ”vanlig lounge” för vuxna utan en unik jätte söt liten barn lounge 🙂 Den är verkligen värt ett besök om ni är ute och reser och är på Arlanda 😉

Unik barnlounge på Arlanda

Barn loungen som ligger på terminal 5, utrikes terminalen, är ett samarbete med Junibacken och är uppbyggd efter Elsa Beskows barnböcker, man kan bland annat krypa in i Hattstugan 🙂 Den boken minns jag så himla väl att jag gillade 🙂 Ska nog kanske hem och försöka leta på mina gamla barnböcker i Dalarna i helgen, de borde ju komma till nytta snart 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Utställningen är fantastisk! Vi hade den här i våra trakter innan och det var så mysigt att se dem springa runt i en liten sagovärld. Vi passade på att ta våra julkort i den miljön förra året, så det blir mitt tips till alla! Sök på Julkort på min sida så kan du kika på några av dem….hon ligger bl.a. och sover i ”hattstugan” och i ”blåbärskorgen i blåbärsskogen”.
    Jag hoppas att så många som möjligt får tillfälle att se utställningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *