Study study….

…ja pluggat är nästan det enda jag har gjort idag 😉 I alla fall sen Oscar somnade vid 12 tiden 😉 Som jag skrev i början av veckan så ska jag iväg på kurs nu till veckan två dagar och förnya mina certifikat och då krävs det att jag har klarat proven INNAN kursen är, så idag har jag inte ens vart utanför dörren, känns nästan hemskt, men var tvungen att plugga och fixa proven idag så jag har de gjorda inför onsdagens kurs 🙂 Det mesta kan man ju såklart, det är mest repetition, men eftersom jag inte flygit på nästan 6 mån, så behövs det lite reminders 😉 Sen är det några ”online kurser” som måste gås igenom oxå och allt tar ju sin lilla tid 😉 Det är otroligt mycket man ska kunna som flygvärdinna som man kanske inte tror när man reser som passagerare 😉 Man går dessa kurser en gång per år 🙂 Så nu fick ni veta det oxå 😉

Oscar har haft det stora nöjet och fått leka med sin faster och ”farbror”  samt farmor idag, vilket han älskar 🙂 Då tror jag han gör mest som han vill 😉

 

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *