Maldiverna med barn?

Efter vinnande inlägget i senaste tävlingen som blev avgjord i veckan, så har jag gått och funderat på vart vår nästa resa ska gå som förhoppningsvis blir någon gång i vinter och jag blev såå himla sugen på Maldiverna  🙂

Jag har surfat runt och kollat lite på resor, som vanligt, ikväll och hittade ett super bra erbjudande med Ving i mars till Maldiverna 🙂

Dryga 14 000 för flyg och hotell 7 nätter inklusive halvpension tycker jag var super billigt 😉 Det kan kosta minst det dubbla för 1v kan jag säga, beroende på när man åker 😉

Så ja, vi får se vad det blir… jag skulle absolut kunna tänka mig att åka dit med Oscar nu oxå och det positiva är ju att det förmodligen inte kostar så mycket för honom nu när han är under 2 år oxå 🙂  Möjligtvis skatter bara ?! 😉

Maldiverna är ju väldigt litet och består ju av massa små öar. Så det finns ju egentligen inte så mycket att göra där. Men bada i havet och bygga sandslott och bada i poolen och leka med en massa roliga bad & sandleksaker det kan man ju egentligen göra vart som helst, så varför inte på Maldiverna 😉

Det som möjligen kan vara jobbigt ?! Kan ju vara flyresan dit, men jag har ju HUR mycket tips som helst på hur man underhåller sina barn på en flygresa 😉

Jag har flera vänner som har vart där och alla rekommenderar verkligen att åka dit, då det verkligen är paradiset 🙂 Jag drömmer….om att jag är där nu…. 😉

 

 
Nån som har vart på Maldiverna med barn? Funkade det bra? 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *