Jullovet närmar sig. . . ;)

Jag gissar de flesta i landet har haft sitt höstlov och det är dax att gå tillbaka till skolan eller jobbet imorgon?! Hoppas lovet varit fantastiskt  bra 🙂

Julen närmar sig, kan ni tänka er att det är BARA 6, 5 kvar till jul? Helt galet vad snabbt tiden går hela tiden 🙂 Har ni planer för julen och jullovet? Några av er kanske vill lämna snön och fly till sanden i stället och njuta av en härlig jul på varmare breddgrader och i solsken?

Jag har firat jul på Teneriffa en gång år 2000 och det var super trevligt på min tid som reseledare, då firade vi nästan svenskt med i alla fall svenskt julbord 🙂 Det är ju ganska lätt på Kanarieöarna då det finna så många svenska restauranger där 😉 År 2001 firade jag julen i Italien, närmare bestämt i Livigno och då blev det lite mer Italian Style på firandet 😉

Annars håller vi oss faktiskt till de traditionella svenska julfirandet med våra familjer 🙂 Jag älskar julen och dess förberedelser och traditioner så jag har svårt att bryta mönstret och åka bort 😉 Vi vill gärna vara hemma 🙂

Men nån av er kanske är sugen  på att resa bort under julen och vanligtvis brukar det ju vara ganska höga priser när man vill åka bort och fira jul men jag har hittat bra erbjudanden på både jul och nyårsresor 🙂 Check it out 😉

Oscar bara 5 månader 🙂 Bilden är tagen för knappt 1 år sen 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *