Vinnare i JOHA-tävlingen :)

Nu har jag dragit en vinnare i JOHA-tävlingen  🙂

Och vinnaren är denna gången Annelie med sin motivering på sitt drömresmål;

”Vårt drömresemål är faktiskt till Maldiverna, det skulle vara en dröm att ta med familjen dit! Barnen skulle älska de vita sandstränderna, att bada i det turkosblåa vattnet, se alla färgglada fiskar på nära håll och familjen skulle få kvalitetstid med varandra eftersom det inte finns så mycket aktiviteter som man känner att man måste hinna med. Kanske skulle vi då även kunna förverkliga vår dotters dröm om att bygga världens största sandslott ;-) ”

STORT GRATTIS ANNELIE 🙂

Maila mig på lina_g80@hotmail.com din adress så ska du få ett mail med de kläderna från JOHA som  du får maila mellan – som sedan skickas hem till dig 🙂

Det komiska är att jag delar verkligen drömmen med Annelie… 😉 Jag vill såå himla GÄRNA oxå åka till Maldiverna 😉 Hoppas hoppas i framtiden 😉 Vi valde faktiskt mellan Maldiverna & Mauritsius när vi skulle gifta oss, men då blev det Mauritius 🙂

 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *