Blingo

Det andra paketet som kom var från Blingo 🙂 Ni känner väl till Blingo?? De har super fina barnkläder och har dessutom flera olika teman på sina klädesplagg 🙂 Surfa in och spana på alla deras snygga kläder NU 😉

 

 

 

 

 

 

Jag tyckte påsen / paketet man fick kläderna i var så himla coolt så jag var bara tvungen att ta kort på det 🙂 Ni måste ju hålla med om att det ser mycket trevligare ut med en färgglad, lite genomskinlig påse med kläder i än när man får en grått/svart/brunt kuvert eller påse?! 😉

 

Dessa snygga kläder har jag beställt ifrån Blingo 🙂 Inom kort kommer ni få se Oscar i de andra kläderna oxå 🙂

De röda byxorna var verkligen så himla snygga och coola och jag tror nog jag redan har bestämt vad julens outfit blir 😉 Inget passar väl bättre än ett par röda byxor på en cool liten kille på julafton ?! 😉

 

 

Nuförtiden är Oscar väldigt lätt road och sitter gärna med vid bordet och leker med mammas saker 😉 Kamera fodralet var himlans kul att leka med och stoppa pennor i 😉 Tror nästan att det kan vara en smart sak att leka med på nästa bil, buss, tåg eller flygresa…. 😉 Kamera fodral och pennor tar ju direkt ingen plats och var visst super skoj 😉

 

 Detta var deras söta Tinus Baby Jumpsuite Sea You 🙂 Jag älskade färgerna och möstrerna och tyckte Oscar verkligen passade super duper bra i den 🙂 Så himla söt 😉

 

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *