Egypten erbjudanden

För er som inte har varit i Egypten så kan jag absolut rekommendera att åka dit 🙂 Jag har dock bara varit där 1 gång på semester, men skulle gärna åka dit igen 🙂 Det var 10 år sen jag var där, i Hurghada och då var vi där 2v i januari och hade det hur härligt som helst 🙂 Egypten har ju så otroligt många lyxiga och fina hotell, de flesta är ju alldeles nybyggda och fräscha 🙂

Många härliga utflykter. Vi var både till Kairo för att se pyramiderna och staden såklart och även till Luxor samt bad och snorklings utflykter. Röda Havet är ju fantastiskt, som att simma i ett akvarium när man snorklar där 🙂

Jag har hittat massor av bra Egypten erbjudanden som ni bara måste spana in 🙂

Till exempel ett  4 stjärnigt hotell en vecka med flyg, hotell OCH all inklusive för 4600 kr… hur BILLIGT som helst 😉 Det finns otroligt många prisvärda fina hotell med all inklusive, vilket kankse passar en barnfamilj super bra ?!  🙂

Min vän var nyligen i Egypten och kom hem i måndags och bodde på det här hotellet precis vid stranden och tyckte det var fantastiskt bra och barnvänligt 🙂

Dock ska man ju tänka på att det är ökenklimat i Egypten, vilket ofta innebär varma dagar och sen svala kvällar. Jag minns när vi var där i slutet av januari att det var som svensk sommar ca 25 gr varmt och sol på dagarna men under 20 gr på kvällarna så man behövde ofta ha en kofta på sig och ibland även byxor!

Oscar och hans pappa i Thailand i januari 2011 🙂

Bild lånad från VING 🙂 Ett måste är verkligen att dyka eller snorkla i Röda Havet 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *