Sterling konkurs . . .

 

Idag är det EXAKT 3 år sen mitt liv mer eller mindre vändes upp och ner 🙁 Jag jobbade sedan början av 2005 på flygbolaget Sterling som flygvärdinna/cabin chef och den 28 oktober 2008 gick Sterling i konkurs. Just då kändes livet rätt jobbigt…. 🙁 Bli utan jobb bara sådär över en natt är väl kanske inte det man förväntar sig….

Jag minns dagen så himla väl, jag skulle upp och flyga den dagen och hade incheck kl 05.55, så jag hade klockan på strax efter 4 på ringning, men sen ringer telefonen INNAN min väckarklocka och jag tänkte VEM fasiken ringer kl 4 på morgonen…..??? Jo, då ringde de från OP och sa att jag inte hade något jobb längre att gå till, då Sterling hade begärts i konkurs direkt efter midnatt den dagen. .  . Dagen innan vi skulle få lön dessutom….ni kan ju bara tänka er hur kul det var. .  . 🙁

Några av er kanske till och med har varit ute och flygit med mig? Jag jobbade ju där i 3,5 år 🙂

En av mina favoritkollegor Victoria 🙂 Ikväll ska vi ha reunion  och träffas alla som vill – så det ska bli himla skoj och träffa de flesta gamla kollegorna 🙂

Jag hade turen och få ett nytt jobb som flygvärdinna väldigt snabbt efter konkursen, på det bolaget jag jobbar nu, så det är jag evigt tacksam för 🙂 För jag älskar verkligen mitt jobb 🙂 Flygbranschen är ju tyvärr en rätt svår eller skakig bransch om man inte har jobbat i den i typ 20 år…. så flygvärdinna är ju inte det lättaste att få ett fast jobb inom i dagens läge…!

Jag in action på Sterling för ca 4 år sen….. 😉

Happy Friday 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *