JOHA – tävling :)

Ni minns väl Oscars snygga outfit förra helgen när han hade sitt fina och super sköna ullset från JOHA på sig ?! 🙂

Nu har ni chansen att vinna ett likande ullset eller andra kläder från JOHA 🙂 Ni kan välja på bland annat något av dessa set nedan och det finns även flera olika färger och klädesplagg att välja mellan för barn 0-9 år 🙂 Vinnaren får chansen att välja ut antingen en body + byxa eller en tröja + byxa 🙂

 

Tävlingen är som vanligt super enkel 😉

Skriv bara en kommentar på detta inlägg; Vilket är ditt drömresmål med familjen och varför? 😉

Tävlingen kommer att pågå fram till onsdagen den 2 nov kl 24:00, så utser jag en vinnare nästa helg och vinnaren får hem ett mail med de kläderna som man kan välja på 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tävlingen är i samarbete med Things we like 🙂 Och gå gärna in och spana på JOHA´s webshop på deras klädkollektion 🙂 De har massor av fina barnkläder 🙂

 

 

 

Spana också in

7 kommentarer

 1. Mitt drömresemål är Thailand 🙂 Tur det eftersom vi snart åker dit 🙂 Mest av allt drömmer jag om ett Thailand och Bangkok som INTE är översvämmat… Nån som kan trolla bort allt vatten – typ NU?!

  Kram!

 2. Mitt drömresemål är att åka på Kryssning i Karibien med min familj, just för att du får se så många ställen på en och samma resa! och fantastiska fartyg för hela familjen!

 3. Vårt drömresemål är faktiskt till Maldiverna, det skulle vara en dröm att ta med familjen dit! Barnen skulle älska de vita sandstränderna, att bada i det turkosblåa vattnet, se alla färgglada fiskar på nära håll och familjen skulle få kvalitetstid med varandra eftersom det inte finns så mycket aktiviteter som man känner att man måste hinna med. Kanske skulle vi då även kunna förverkliga vår dotters dröm om att bygga världens största sandslott 😉

  Kram!

 4. Påskön har sedan barnsben varit en dröm för mig! Jag älskar maffiga sevärdigheter och de stora stenstatyerna (moai) ser så himla häftiga ut. Tänk att få upptäcka dom ”live”. Jag hoppas jag kommer dit en dag, det verkar magiskt!

 5. Jag skulle vilja dra med mig hela familjen till USA faktiskt. Gärna bila på västkusten och upptäcka roliga ställen med maken och alla barnen. Har aldrig varit i USA men jag är sugen att äta på Diners (Konstigt, va!:)), bo på hotell, shoppa och bara uppleva det där man ser på TV. Sen är jag nyfiken på alla stora adventure parks för barnen. Ja, hur mycket som helst att uppleva därborta =)

 6. Mitt drömresmål är Side i turkiet! Jag har varit där ett antal gånger men aldrig med sambon eller barnen. Skulle gärna vilja att de också fick se det! Tycker restaurangerna i hamnen är så mysiga!
  Eller ett resmål som förmodligen aldrig kommer bli upplevt pga att det är för dyrt, Disneyworld! Tänk att få se det tillsammans med barnen!!! =)

 7. Kuba skulle jag gärna åka till! Har hört mycket från andra men aldrig upplevt det själv :). God mat, underbara stränder och alla vänliga människor. Det räcker för mig, drömmer mig bort en stund ;).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *