Utförsäljning av demovagnar :)

Ni missar väl inte att IDAG börjar Barnbutiken med sin STORA utförsäljning av visningsvagnar??? 🙂

Ni får hela 30% på visningsvagnarna idag, 40% imorn och 50 % i helgen 🙂 Så där kan ni verkligen fynda vagnar 😉

För er som redan har en vagn så kanske det kan vara smart att ha flera stycken??? Just nu har vi FYRA stycken olika vagnar 😉 Först vår ”vanliga vagn” som vi använder mest och sen köpte vi ju en resesulky som vi har med oss på resor och har i bilen som är perfekt att ha när man åker till shopping center, handlar etc som liksom bara är i bilen 🙂 Sen har vi en vagn nere på vårt lanställe på Västkusten så vi slipper släpa på en vagn, vi insåg sen vi fick barn att det är skönt att slippa ha en vagn som tar upp hela bilen när man ska på semester och där brukar vi tillbringa ca 1 månad varje sommar och då har vi verkligen inte plats för en vagn, likaså har vi en hemma i Dalarna hos min mamma, så slipper vi släpa med en vagn när vi ska upp dit 😉 Smart va?!

Så passa på nu, skynda å fynda 😉 Ni kan nog göra super bra klipp 😉

 

Vår ”gamla Teutonia vagn” som får bo på Västkusten 😉 Men jag är helt övertygad om att ni kan finna mycket snyggare och trendigare vagnar till grymma priser på Barnbutiken NU 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *