Sunwing Resort & SPA Fanabe på Tenerife

På Teneriffa har jag bott nästan ett år för 10 år sen……jag fattar fortfarande inte HUR 10 år kan gå så fort 😉 Då var jag ung, ganska oerfaren men tyckte att jag var en super bra reseledare 😉 Det var jag säkert oxå, men tänker man tillbaka till för 10 år sen, så hade man ju inte den livserfarenheten som man har idag 😉

Först bodde jag där vintern 2000/2001 när jag jobbade som reseledare för Solresor och sen kom jag tillbaka dit igen på sommaren, juni 2001 och jobbade där som reseledare för Fritidsresor 🙂 Mitt nästan hela år på Teneriffa var fantastiskt 🙂 Jag älskade ön och hade ofta utflykter på Teneriffa, exempelvis till Teide, Teneriffa runt eller till grann ön La Gomera 🙂 Teneriffa har så mycket att erbjuda, inte bara sol, bad och god mat utan mycket annat att göra 🙂

Mååånga många fina hotell finns det på Teneriffa och jag tänkte tipsa om några olika i kommande inlägg 😉

Dock ett hotell som jag gärna skulle vilja besöka nu med Oscar är Sunwing Resort & SPA Fanabe 🙂

Ni måste ju gå in och kolla på alla bilder på det och läsa om det 🙂 Det verkar verkligen urmysigt 🙂 Som vanligt har ju Sunwing alla faciliteter man vill ha när man reser med barn, så det behöver man inte oroa sig för 😉 Och hotellet ligger endast 300 m från hotellet – häärligt 🙂

Läge   Strand

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej!
    Är just hemkommen från en vecka på det hotellet. Kan bara säga en sak. Det är TOPPEN!!!! Fantastisk personal ja allt allt e kanon. Tycker jag alltså. Showteamet som hade uppträdanden på kvällarna- ABSOLUT VÄRLDSKLASS! Och MINI-Land- fantastiskt!

    Hälsn Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *