Puerto Rico

En annan ort på Gran Canaria som också är väldigt barnvänlig och lite mindre är Purto Rico som oxå är en favorit. Där har jag aldrig bott på något hotell men jag har varit i denna mysiga lilla semesterby med dess mysiga lilla hamn och stränder 🙂 Man har dessutom gångavstånd till de pittoreska närliggande byarna Arguineguin som jag tidigare bloggat om och Puerto de Mogan för den som vill gå till ännu en liten mindre idyllisk liten by på Gran Canaria 🙂

Puerto de Mogan

Bild lånad från VING 🙂

Nå, är det någon som är sugen på en resa till Gran Canaria? Någon som kanske redan har bokat? Jag ser fram emot en liten blixt visit till Gran Canaria redan nästa vecka 🙂

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag ahr aldrig varit på Gran Canaria, men har spanat en del på just Puerto Rico o tycker att det verkar fint!
    Återstår att se om jag ”hittar dit” någon gång dock! 😀
    Sitter som bäst o spanar efter lämplig resa till sommaren, men kommer nog inte att boka riktigt än. Lutar dock åt Turkiet i år igen – även om det finns massor av andra ställen som jag vill se också!
    Har ni några resplaner just nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *