Sunwing Resort & SPA Arguineguin

Som jag skrivit tidigare så reste vi mycket när jag var liten flera gånger varje år och på den tiden hann vi faktiskt besöka alla Sunwing hotell som fanns, nu har det ju kommit upp så många nya, så nu har jag inte besökt alla, men en av favoriterna då var faktiskt Sunwing Resort & SPA Arguineguin 🙂  Eftersom vi ofta reste med VING när jag var liten så har det ju såklart blivit så att jag har fått ett gott hjärta för VING, men såklart av andra anledningar oxå 😉

Gran Canaria är ju en ö som har så himla mycket att erbjuda inte bara sol och bad utan även massa annat 🙂 Och vill man inte flyga så långt så är ju Gran Canaria ofta ett säkert kort vad det gäller en solsäkersemester, läs nu ofta ett säkert kort….. 😉 Det kan ju såklart vara dåligt väder där ibland oxå 😉

Sunwing Arguineguin är verkligen en fantastiskt anläggning med bra och stort poolområde och passar såklart verkligen en barnfamilj som handen i handsken 🙂

Som vanligt finns det ju massor av roliga barnaktiviteter på Sunwing, vilket jag tycker är en av anledningarna man reser till ett Sunwing resort hotell 🙂 Har barnen kul och det bra så får ju föräldrarna automatiskt en underbar semester 😉

Till Sunwing Arguineguin kan man oxå resa till så gott som hela året, liksom Gran Canaria. Dock är det ju många som väljer att kanske resa till Medelhavet på somrarna för att slippa den lånag flygresan?!

 

Bild lånad från VING 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *