Sista minuten resor

Vad har ni för planer på höstlovet?

Är det någon som har tänkt sig att dra till solen? Söder ut? Jag är ju tyvärr inte ledig något nu och kan heller inte resa iväg något nu…. 🙁  Men ett av mina stora intressen är ju ändå att sitta och kolla på härliga reserbjudanden och DRÖMMA mig bort som ni kanske märkt 😉

Spanade just in hos VING på deras sista minuten erbjudanden och det finns ju faktiskt en del resor kvar för er som har ”höstlov” och ledigt inom en snar framtid 😉 Och allt för höga priser var det faktiskt heller inte….så kanske är det nån mer än jag som blir sugen? Oftast brukar det ju vara lite billigare om man åker nån dag när barnen inte har lov ?! 😉

Vart ska man resa den här tiden på året då? Jag tänkte börja med lite olika blogginlägg om olika förslag på resmål och även berätta om just mina favoriter 😉 En av mina favorit öar på Kanarieöarna är ju Gran Canaria  😉 Mer om Gran Canaria kommer inom kort….sooo keep on reading 😉

Våra resor till Gran Canaria

Bild lånad från VING  🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *