Helsingfors!

Nu har jag kommit till Helsingfors för en stund sen….


….ligger just nu i sängen och kollar TV med en kopp the….


….var i valet och kvalet om jag skulle ta en tur in till Helsingfors idag då det bara var 30 min med buss in till stan och det vore kul och se staden 🙂 Har inte vart där sen jag var liten…men efter en halv jobbig natt med Oscar… Vet inte om det är en ny tand på G eller om han håller på att bli förskyld igen… Så har jag bestämt mig för att bara vila idag och ta det lugnt, så jag orkar med morgondagens super långa arbetsdag uppe i det blå 🙂 funderar på att ta mig kraft att besöka gymmet efter en tupplur?! 😉


Ligger och läser DN Resor som idag var super bra 😉 Har ni köpt den??? Annars gör det;) Super bra tips inför vintersemestern 😉


Sen var mitt fack på jobbet fylld av massa papper som måste läsas och gå igenom typ nu 😉


Sen tänkte jag avsluta kvällen med lite härlig läsning! Massa nya tidningar som jag har nöjet att plöja de kommande två dygnen som jag ska tillbringa i Helsinki….;)

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *