Höstlovsbio :)

För er som inte har så mycket planerat inför det stundande höstlovet som snart är och har barn i äldre förskoleåldern eller skolåldern så måste ju en BIO uppskattas mycket???

Kanske åka till en grannstad och ”gästspela” göra en rolig utflykt och sen gå på bio 😉 Jag kan tänka mig att exempelvis ett Mc Donald´s besök och sen bio uppskattas av många barn och är en trevlig upplevelse 🙂

Jag & min man har vart själva på bio ikväll, så himla länge sen vi var på bio så det var verkligen mysigt 🙂  Men nu längtar jag ännu mer att få gå på bio med Oscar 🙂 Vad mysigt det blir när han blir lite större och uppskattar biofilmer och man kan gå och se en hel film och köpa massor av popcorn och mysa in sig i biosalongen 😉

SF Bio

 

SF Bio: Smurfarna (sv tal)     SF Bio: Bilar 2 (sv tal)      SF Bio: Nalle Puh-Nya äventyr (Sv tal)

 

Hade Oscar vart lite äldre nu så hade jag gärna gått och sett Smurfarna,  Bilar 2 eller Nalle Puh med honom 🙂 Har nån av er sett dessa filmer? Var de bra? Jag älskar verkligen att gå på bio 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *