Yasuragi Kids

Yasuragi fanns oxå på plats på underBARA BARN mässan och berättade om deras Yasuragi Kids  arrangemang som de har på somrarna 🙂 Nästa sommar är det öppet från 21 juni – 12 augusti 2012 och då anpassar de sitt SPA för barnfamiljer 🙂 Hur BRA låter inte det då?! 😉 De anpassar sina menyer efter barnen och man prova på alltifrån sumobrottning till familjeyoga 🙂 Så börja planera in nästa sommar redan nu och planera in ett eller flera dygn på Yasuragi kids om du / ni har möjlighet, det låter verkligen hur mysigt som helst 🙂 Jag tror barnen skulle uppskatta det väldigt mycket 🙂

Varför inte en mamma-barnresa exempelvis, man kanske delar på sig ett par nätter eller två 😉

De erbjuder även speciella behandlingar för barn från 8-15 år, spana in detta här 🙂

Vad de har för erbjudanden och priser kan ni finna här 🙂 

Jag blev verkligen super sugen att åka till Yasuragi nu, dock tror jag nog att min lilla Oscar är för liten att hänga med och jag skulle nog helst vilja åka dit utan honom 😉 Bara gå på SPA, ev ta behandlingar och äta gott och vila 🙂 Så jag hoppas jag har möjlighet att göra det inom en snar framtid, så ska jag berätta mer om det för er då 😉 Som MAMMA måste man verkligen unna sig egentid och mammalyx oxå, trots att barnen oftast går i första hand, så måste man själv få göra det ibland oxå för att vara en bra mamma 😉

 

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *