SPA med barn :)

Många tycker kanske att SPA ska man helst åka på själv, med sin käresta eller med en nära vän, men det finns faktiskt flera olika SPA´n i Sverige som har familje SPA där man kan ta med sig sina barn under vissa perioder på året 🙂 Hur mysigt låter inte det då?! 😉

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg om Yasuragi Kidz så är det ju exemplvis ett ypperligt tillfälle att åka hela familjen på en lugn och mysig kankse weekend eller varför inte mamma alt pappa/barn aktivitet och bara mysa tillsammans om man kanske är fler i syskonskaran och vill göra något ensamt med det ena barnet 😉

Jag har hittat en bra SPA med barn guide här där ni hittar vilka SPA´n i Sverige som tar emot barnfamiljer och när 😉

   

Den SPA anläggning som jag tyckte har flest aktiviter samt mest öppet tider verkar faktiskt vara Yasuragi Kids 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *