Mama No 13 ;)

Senaste Mama damp ner i brev inkastet Ida;) Perfekt för jag har en hemma-slö dag idag 🙂

Oscar och jag tog mysmorgon imorse så jag lämnade honom sent och ska strax gå och hämta honom så ska vi ta helg 🙂 Oscars mormor kommer snart hit så det ska bli mysigt 🙂

Åter till Mama grymt bra reserepotage i det senaste numret 🙂


Bland annat om Thailand 🙂 nån som ska dit kanske så kanske de e skoj å läsa repotaget som handlade om Koh Samet 🙂


Även ett annat repotage om Alperna och ZerMatt 🙂 såklart resa med barn repotage 😉


På tal om slö torsdag… Jag vet inte hur ni mår när ni jobbat mkt… Men efter en låång arbetsdag instängd i tuben på 10 000 m höjd så känner man sig rätt sliten dagen efter…. Jag steg upp 4,30 igår och kom hem vid 20-tiden så det är slitsamt 😉 Men jag älskar mitt jobb och skulle inte vilja byta bort det 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *