Sunwing Resort & SPA Kalithea

Nästa gästbloggare jag har är Jenny som oxå är en vän till mig. Vi har lärt känna varandra nu under mammaledigheten då vi hamnade i samma mamamgrupp och har umgåtts otroligt mycket under mammaledigheten, jättekul 🙂 Våra barn är nästan jämn gamla, det skiljer exakt 1 månad mellan dem, så de har himla skoj tillsamans. Det största intresset vi delar gemensamt är ju såklart resandet 😉 Så ni kommer att få läsa fler gästblogginlägg från henne senare 😉

”Här är en liten story om vår Rhodos resa till Sunwing Resort & SPA Kalithea! En av sakerna jag längtade mest efter under graviditeten var att åka utomlands! Den längtan delade nästintill jämn plats med brieost, ett glas rödvin och slippa använda mammabyxor.Så när Elias var 4 månader hakade vi på vår 3 barnsfamilj till vänner till barnvänliga Rhodos. Eftersom det var första resan som nyblivna småbarnsföräldrar med ett litet spädbarn i bagaget körde vi det säkra kortet och bokade in oss på ett riktigt barnhotell som har allt – Sunwing resort Kallithea! Ett Sunwing hotell har inte bara allt du kan tänka dig för barnen, utan även alla bekvämligheter för oss vuxna, så vi ska stå ut att hänga på ett barnhotell à la 1-9 års dagis i en hel vecka! Du kan gå på SPA, gymma, få din tvätt tvättad, sova i en extra skön delux säng, kvällsunderhållning..

You name it!

Och till barnen är ALLT genomtänkt! Det finns uppvärmd barnpool med soltak, lekpark med soltak, Lollo & Bernie kids club, minidisco, spelhall, barnsäng och skötbord på rummet.. och dessutom äter barnen gratis! Och gratis är väl alltid gott 😉


Jaja..kom till poängen tänker ni!! Det negativa då!?? Så nu har jag gått å tånkt å tänkt… för NÅT
mindre bra måste jag väl ändå ha att nämna om stället!! Men näe.. Det enda dåliga jag kan komma på är att stranden kanske inte var riktigt 100 för den var en aning stenig.. men lite stenar har väl ingen unge någonsin blivit uttråkad av 🙂
Jo men just ja.. det var ju mindre roligt.. 🙁

 Och du.. kolla in min barntipsblogg om du vill få mer tips på allt som har med barn att göra!

Passa på att få tips på resesängar, barnaktiviteter, kurser för föräldrarlediga, tips för gravida, förkylningstips

– ja allt möjligt från gott & blandat påsen! ” 🙂

 

 

Den fantastiska barnpoolen på Sunwing med UV-soltak 🙂

 

En härlig bild på Jenny & Elias 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *