På väg….

Nu sitter jag på flygbussen på väg ut till Arlanda för min första arbetsdag på ett tag 😉 Igår blev jag ju ledig 🙂 Idag har jag en hel del to do’s på Arlanda och lite pappers fix innan jag ska flyga ner till Malmö för jobb därifrån!


Jag fick hjälp av min personliga packare eller hjälpreda idag och packa väskan för en övernattning 😉


Sen kom han på att han nog ville packa i sig själv 😉


Jag undrar hur mycket de förstår nu? Kommer han att förstå att mamma är borta ??? I våras när jag jobbade var jag borta som längst 4 dygn och jag tror inte han märkte av det??? Jag började jobba litegrann redan när Oscar var 8-10 månader bara för jag ville och älskar mitt jobb! 🙂 Men jobbade då bara lite grann i ca 2 månader och sen mammaledigt igen! Å då var han hemma med sin pappa som var pappa ledig! Tror ni att barn förstår och märker att ens mamma är borta när de är 16 månader???


Här ser han lite arg ut…. 🙁 undrar om han är arg för mamma ska iväg på jobb???!!! Han fick i alla fall vara hemma o mysa m mig ända till kl 10 imorse 🙂

Nu e jag snart framme…..

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *