Vinnare Busmonster tävlingen :)

Då har jag utsett en vinnare i Busmonster tävlingen 😉

Vinnarens motivering lyder;

” Jag och min sambo reser mycket. Vi har 3 vintrar i rad åkt till Alperna och Bad Gastein, Österrike. Det kan jag varmt rekommendera! Det är kort flygresa, och så har man Salzburg inte allt för långt från dalen. Salzburg bjuder på bra shopping, mysiga butiker och innan jul är det julmarknad. Finns inget mysigare att en snöig dag på julmarknaden stå med en varm kopp gluvine och kolla på underbara juldekorationer. Backarna och skidsystemen i Bad Gastein har allt och all den goda mat man kan äta i dalen gör resan. Och utsikten över Alpernas berg och dalar är oslagbar! ”

Och vinnaren är;  Anna 🙂

STORT GRATTIS ANNA 🙂

Maila mig på; lina_g80@hotmail.com  noggrant vilken mössa och vilken storlek du vill, samt adress så skickas mössa hem till dig inom kort 🙂

 Mössa Elva små troll

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *