Ramundberget

Personal från Ramundberget fanns på plats på underBARA BARN mässan och gav ut massa information 😉 Det är oxå ett ställe i svenska fjällen som är väldigt barnvänligt. Själv har jag varit där en gång men på hösten för att vandra bara när jag gick i nian….så det är ju x antal år sen, men hoppas verkligen på att kunna åka dit någon gång vintertid och kanske åka skidor med Oscar ?! 🙂

Ramundberget har sitt Mickelinas värld som riktar sig till alla barn 🙂  Där finns även barnens egen lilla Fjällgård med massa skoj att göra för barn, allifrån lekrum till film & teater 🙂 Låter ju super bra, för man kanske inte orkar hänga i skidbacken hela dagarna 😉

Såklart har de massa bra erbjudanden nu oxå och boka tidigt rabatter, bland annat Ski-inclusive som innefattar att ALLT för en hel familj kostar 7000 kr för 1 vecka, om jag tolkar det rätt?! Låter ju helt fantastiskt bra????!!! 🙂  Det gäller en familj med 2 vuxna och max 2 barn 0-15 år. Så det kan väl vara värt att kika in på deras sidan???!!! 😉  Å se om det är något som passar er??? 🙂

 

Nån som har vart i Ramundberget? Rekommenderas?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *