Pan Am

Ikväll ser jag fram emot att kolla på ett nytt TV-program, Pan Am, som börjar på TV3 🙂 Ska bli så himla skoj 😉 Kan tänka mig att alla som ÄR eller har varit flygvärdinnor / Stewards kommer sitta bänkade framför TV´n på söndagar kl 21.00 🙂 I alla fall jag, när jag är hemma och ledig 😉

Det passar ju rätt bra med tanke på att jag har min första arbetsdag imorn 🙂 Spännande 😉 Imorn har jag dock ingen flygning som jag vet om ännu….jag har stand by några timmar tidigt imorgon bitti, vilket innebär att de kan ringa och kalla ut mig om de behöver mig och gör de inte det, så blir jag ju ledig 🙂 Så funkar flygvärdinnelivet 🙂 Man kan inte planera så mycket, men det är verkligen en livsstil och jag gillar den livsstilen 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Oh den ska jag med kolla på! Kan tänka mig att det är extra kul för er som jobbar med det! 🙂

    Lycka till imorn på första dan om det blir jobb! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *