Tävlings dax ;)

Vad passar inte bättre än att vinna en mössa när jag har vintertema på bloggen denna veckan och ÄVEN när det vekligen är mössdax 🙂 Jag kände imorse när jag gick till dagis och sen vidare till gymmet vid 9 att jag gärna skulle vilja ha haft en mössa på mig för det var himla kallt om öronen  :/

Nu har du chansen att vinna en valfri mössa ifrån BUSMONSTER 🙂 De har hur MÅNGA snygga mössor som helst både för barn & vuxna 😉 Jag skulle vilja ha flera stycken både till Oscar OCH mig 😉

Så surfa in och kolla vilken mössa du är sugen på 😉 Mössor i massor från Busmonster 😉

Det är enkelt att tävla  🙂

Lämna bara en kommentar i kommentarsfältet om din bästa vinter resa/ fjällen resa, vilken ort och varför? Och har du inte vart på någon fjällen resa, skriv då bara vart du skulle vilja åka och varför 😉

Tävlingen pågår fram till måndagen den 17 oktober kl 12.00 🙂 Så utser jag en vinnare under nästa vecka 🙂

Ni missar väl inte att besöka Busmonster på underBARA BARN mässan i helgen??? 😉

Jag ser så mycket fram emot mässan imorn, ska bli himla roligt. Jag var ju som sagt på mässan förra året och det var grymt skoj och mycket bra erbjudanden från alla olika utställare, man får testa, känna, få lite goodiebags / prover av diverse saker och inte minst träffa massa glada & trevliga mammor & barn 😉 Kanske vi ses imorn???? 😉

Mössa stjärnor små  Mössa StjärnorMössa klätterapa

Ett urval av deras snygga mössor 😉

Spana också in

10 kommentarer

 1. Funderar faktist på att köpa hem den och kanske hinner man använda den innan snön kommer, eller så kanske man har turen och lyxen att åka på en sista minuten resa i vinter och då kommer den komma väl till användning.

 2. Åh jag vill vinna en sån mössa! URFINA…. vill ha en turkos med svarta stjärnor till Milo. Passar perfekt till den nya Didrikson overallen! 🙂

  Mitt favvoställe är nog Sälen. 1 gång per år åker jag iväg med mina tjejkompisar på en tjejhelg. Det är så himla härligt. Nu har jag inte varit med på ett par år men tror att jag ska följa med nästa år.
  Med familjen säger jag nog samma ställe. Sen brukar vi vara i Mora oxå, Gesunda berget som passar ypperligt till de små tycker jag. Milo ska lära sig åka skidor i år är tanken! 🙂

  KRAM och du, vi ses kanske imorn! Ska till UnderBARA BARN mässan jag. 🙂 jihoooo….

 3. Fina mössor!

  För mig är själva orten inte så viktig. Vi har varit i Björnrike, Sälen, Åre, etc och för mig är det hugget som stucket. Däremot är boendet viktigt för mig. Stugan, det ska vara en stuga där man kan laga sin egen mat, ska ligga NÄRA slalombackar OCH längdspår. Jag vill inte behöva ta mig till backarna eller spåren med bil utan helst ska de ligga precis utanför knuten. Ofta är det svårt att kombinera närhet till bådadelarna, men bara det är nära till slalom och inte för långt till längdspåren så funkar det för mig!

  Kram!

 4. Dalarna är oslagbart på vintern. Ta en tur till Smedjebacken, Ludvika eller varför inte söderbärke 🙂
  Leta upp ett skidspår, ta med en termos varm choklad och njut av den vackra naturen.
  Gnistrande snö, skog och röda stugor är dalarna vintertid. 🙂

 5. Underbara mössor! En sådan vet jag att bebis med BF när som helst vill ha 😉 speciellt den med Elva små troll, helt underbar.

  Jag och min sambo reser mycket. Vi har 3 vintrar i rad åkt till Alperna och Bad Gastein, Österrike. Det kan jag varmt rekommendera! Det är kort flygresa, och så har man Salzburg inte allt för långt från dalen. Salzburg bjuder på bra shopping, mysiga butiker och innan jul är det julmarknad. Finns inget mysigare att en snöig dag på julmarknaden stå med en varm kopp gluvine och kolla på underbara juldekorationer. Backarna och skidsystemen i Bad Gastein har allt och all den goda mat man kan äta i dalen gör resan. Och utsikten över Alpernas berg och dalar är oslagbar!

  Kram Anna

 6. Mitt bästa restips är Yasuragi Kidz på Hasseludden, Stockholm! Perfekt ställe att checka in på för en avkopplande och rolig SPA week-end för dig och barnen!!
  Jag vill gärna vinna den röda mössan med lejon på 🙂

 7. Fina mössor! Skulle gärna vilja vinna mössan ”klätterapa” som hade passat så bra in på min lilla klätterapa här hemma 😉
  Någon vintersemester har aldrig blivit av för vår del men skulle jag ta mig på en hade jag velat åka till Sälen o besöka Hundfjället. Där finns även Trollskogen som är perfekt för barnen!

 8. Såklart att jag vill tävla när jag såg den finfina rosa/cerisa mössan med giraffer på, som skulle passa dottern. Giraff är ett helgt ord hemma, då favoritgossedjuret är just en sådan. Dottern som knappt vill sitta i vagnen skulle förhoppningsvis kanske sitta lite mera still, och gladare i vagnen med giraffer på huvudet :-). Typiskt nog såg jag att du skrivit om just Livigno som resmål, men det är absolut min favorit på vintern. Alltid sol på ena sidan dalen, bra pistade backar, god god italiensk mat, och ett skatteparadis därtill 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *