Vintersemester med snö ?!

Det har blivit otroligt mkt resa med barn tips och resmålstips till varmare breddgrader, men vi ska ju inte glömma bort att den underbara vintern smyger sig på med stormsteg, ni märker oxå det va?! 🙂

 Å nu är det verkligen höst på riktigt, imorse när jag gick till dagis kändes det verkligen, grått, kallt och regnigt………hu…jag som inte gillar hösten 🙁  Gör ni??

Det är kanske högtid att boka in vinterns semester? Gillar ni att åka skidor? Jag gör…eller gjorde?  😉 Jag älskade att åka slalom när jag var liten, mina föräldrar skjutsade mig kors och tvärs för att jag skulle få åka slalom. Tack och lov var det ju inte så långt eftersom jag kommer ifrån Dalarna så vi har ju fjällen eller många trevliga skidorter ganska nära 😉

Jag tänkte denna veckan presentera några olika tips på vinter semester resor både i Sverige och i Alperna och dela med mig om de orter som jag har besökt 😉

 

Här är jag & Oscar på promenad hemma i Dalarna i vintras, det var riktigt kallt och jag var kanske inte riktigt klädd för den kylan som rådde… 😉

Brukar ni åka till fjällen? Alperna? vad gillar ni bäst? Snö eller sol semestrar? 😉

Jag är nog mest för solsemestrar har jag insett, men jag vill ju absolut att Oscar ska få lära sig åka slalom inom sinom tid…..så snart måste vi nog ändra lite på våra semestrar?! 😉

Spana också in

5 kommentarer

  1. Vi har åkt slalom sen jag var liten, har vart lite här och där! Super skojj, men jag gillar ju solen också 🙂 och min sambo åker INTE skidor haha så för oss blir det solsemester när bebisen kommit och blivit lite större 🙂

  2. Måste ha båda delarna 🙂

    Lärde mig åka slalom för 10 år sen då jag träffade maken som är uppväxt i norr och fjällen och nu kan båda barnen vara med och åka i backarna också. Vi åker minst en gång per år till fjällen. Vi kör både utför och på längden. Sen åker vi hos svärföräldrarna också och finns det snö kör vi även slalom och längd här i Stockholm. Vi bor nästan grannar med en ”bra” slalombacke – Bruket.

    I år blir det tre veckor sol och värme i Thailand nu i november, sen är vi hemma ca tre veckor och sen iväg två veckor till fjällen över jul och nyår (Björnrike tror jag vi skulle till i år igen). hej och hå! Hade liknande upplägg förra året – Egypten först och direkt följt av fjällen 🙂

    Kram!

    1. Härligt m både sol & fjäll semester på så kort tid 😉 LYXIGT värre 😉 Kan du inte maila mig lie om Björnriket? Gästblogga??? Vore kul 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *