Livigno med barn ?!

Vintern 2001/2002 jobbade jag som reseledare för Sportresor i Alperna, närmar bestämt just i Livigno 🙂

Jag ser nu att Sportresor har tyvärr inga resor till Livigno längre, men såg att både Langley och Nortlander och även Lion Alpin har 😉

Livigno minns jag var en otroligt mysig liten italiensk by och väldigt barnvänlig och prisvärd då det är en skattefri zon 🙂 Så ska man resa med barn till Alperna kan jag verkligen rekommendera Livigno, då det dels är en av de billigare orterna att resa till i Alperna, samt att de inte har  värsting backar utan de riktar sig mer till nybörjare samt medelgoda åkare 🙂 Därför passade Livigno bra för mig för jag är inte världens bästa på skidor utan åker mest för nöjes skull, så det var himla skoj att ha pistvisningar i Livigno då de sällan var för svåra backar 😉 Kanske ett bra ställe att åka till om man vill lära sitt barn åka skidor ?! De har även skidskolor för barn där oxå 😉

På den tiden jag jobbade i Alperna, hade jag tyvärr ingen digital kamera, så tyvärr inga bilder från min tid som reseledare i datorn, men kanske tur oxå…..;) 10 år sen är det ju 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *