Markmaster !

 Jag bloggade ju tidigare om att det kan vara ganska viktigt att märka sitt/sina barn kläder när man är ute och reser om de kommer bort så kanske man kan få de tillbaka 🙂 Det är ju väldigt lätt hänt att barnen klär av sig lämnar sina kläder, glömmer de och sen går …. De har nog de flesta erfarenhet av ?! 😉

Förra helgen höll jag på att märka Oscars kläder inför hans dagisstart och jag har hittat en jätte bra sida på nätet som heter Markmaster där man kan beställa enkla lappar som bara är att stryka på kläderna och man väljer själv vad de ska stå på dem 🙂 Hur bra som helst måste jag säga 😉 Kan vara smart att göra inför en resa ?! 😉

 

Observera att det är INTE mitt nr som står på lapparna 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *