Casall-event :)

Dagen har åter igen vart  fullspäckad för mig och oss och jag började morgonen med ett frukostevent på Casall imorse inne i stan 🙂 Mycket trevligt 🙂 Det var Spark i baken Tess som anordnade det tillsammans med Casall, föreläsningar, super god frulle, shopping till 20% billigare och en härlig goodiebag 😉

Bilden är lånad från söta Jessica som jag träffade där 🙂 Vi hade ett ganska långt samtal om just resor, då de reser till Thailand minst 3 veckor varje år och vad jag inte visste som jag kanske i och för sig förstår är ju att man INTE får ta ledigt mer än MAX 2 veckor per läsår när man har börjat i skolan……

Hm…på min tid när jag gick i skolan var det aldrig några problem att få ledigt från skolan, jag fick alltid ledigt när vi skulle ut och resa och fick med mig massa läxor som jag glädeligen gjorde 😉 Men men….bara att inse att under Oscars första 6 levnads år måste vi alltså resa mycket ?! 🙂 Eller så får man ju såklart resa på skolloven, men det är ju oxå då det är som DYRAST och alla andra oxå reser…… 😉

Hur gör ni? Är det många som reser på skolloven? Eller tar ni ledigt från skolan åt era barn?

Spana också in

1 kommentar

  1. Ju äldre dom blir så blotade oxå svårare att få ledigt under längre perioder. På mina stora söners skolor får man ansöka om ledighet. När det är nationella prov och sånt så får man oftast inte ledigt. Vi har försökt pricka in en vecka med lov och sedan ta veckan efter eller före som ledig vecka. Ja, så passa på att resa nu 🙂

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *