More Aruba . . .

 

…jag sitter och drömmer tillbaka till Aruba idag 🙂 Kan inte få nog av att titta på alla fantastiska bilder jag har därifrån 🙂 Hoppas som sagt det blir en resa dit snart igen 😉

VING som jag nämnde tidigare är ju det enda Charterbolaget som flyger DIREKT till Aruba och de har många bra erbjudanden och flera SUNFAMILY hotell som då främst riktar sig åt barnfamiljer 🙂 Alla av dessa hotell har barnpool och ligger väldigt nära stranden 🙂

Till Aruba tycker jag nog man kan åka med barn i alla åldrar, men vad man ska tänka på innan är att det finns inte så jätte mycket aktiviteter att göra på ön, då den är väldigt liten och är främst en paradis ö 😉 Men nu har ju jag bara rest med min lilla kille och han är ju hur nöjd som helst av att bara få bada i en barnpool eller leka på stranden och det är väl det som är semester ?! 😉

Sen är det ganska dyrt att leva på Aruba. Man kan hitta väldigt bra priser på resor till Aruba, men man ska tänka på att det är lite dyrare att leva där. Man kan betala både i Amerikanska dollar, då det är otroligt mkt amerikanare där, samt med Arubas egen valuta korinter. Under jul & nyår fylls verkligen stränderna med amerikanare 😉

 

 

En av dagarna vi var där åkte vi på en Katamarantur med denna Katamaranen 🙂 Det var verkligen skoj. Den körde längs Arubas ena kustsida och gjorde om det var 3 eller 4 stopp för bad & snorkling 😉 Perfekt att göra med lite större barn 🙂

Stränderna är verkligen kritvita och ”mjöliga” 🙂 Eftersom man ofta är morgonpigg när man reser västerut, så var jag uppe och gick power walks varje morgon på stranden i soluppgången, vilket var underbart 🙂

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *