Kanelbullar :)

Hur smart och hur GOTT är det inte med kanelbullar som matsäck när man reser 😉

Varje sig man reser med flyg,bil,tåg, buss eller båt så är det ju smart att ha med och alla barn brukar väl gilla kanelbullar  😉 När vi reser någonstans med bil eller om jag själv reser längre sträckor med buss eller bil brukar jag alltid ha med mig lite matsäck 🙂 Jag tycker det är så himla gott och mysigt med matsäck 🙂 Och sitter man på ett tåg eller buss brukar resan kännas som den går snabbare oxå 😉

Godast tycker jag faktiskt det är med färska hembakta kanelbullar 🙂 Jag var super duktig på att baka det förut och bakade det mycket innan jag träffade Peter, men han är inte så förtjust i det…..så nu blire allt mer sällan….men snart kommer nog Oscar att gilla det så då får mamma börja baka igen 🙂

Jag ska nog unna mig en kanelbulle senare idag när jag ska till Frissan 😉 Jag hoppas du oxå får njuta av en smaskig kanelbulle idag ?!

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *