Vinn biobiljetter :)

Är det någon som är sugen att gå på bio på förhandsvisningen av filmen En Dag på måndag den 10/10 ??? Var med och tävla 🙂 En av er vinner 2 biobiljetter till filmen 🙂 Filmen har premiär 14/10 😉

SF Bio: En dag

En dag

Dexter och Emma lär känna varandra dagen innan de skall ta sin universitetsexamen. Efter denna enda dag tillsammans, den 15 juli, känner båda att något speciellt hänt dem. Dagen efter delas deras väg och de börjar leva sina egna liv på var sitt håll. Åren går, och livet visar sig inte riktigt bli så som de hade tänkt sig den där dageninnan examen.

Över 20 år får vi stifta bekantskap med Dexter och Emmajust denna dag den 15 juli, då deras vägar tillfälligt korsas genom åren, och vi får följa demgenom skratt och tårar, genom gräl och missade möjligheter, och genom en unik vänskap.

Filmen baseras på David Nicholls roman med samma namn som har toppat såväl best-sellerlistan i England som New York Times bestsellerlista.

 

För att vara med och tävla, kommentera bara i kommentarsfältet;

Vilket är ditt bästa resmål att resa med barn till och varför???

 Senast onsd 5/10 -11  kl 24 vill jag ha ditt svar 🙂

Lycka till!!!! 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Disney world, Orlando. Att som mamma se glädjen i vår då 2,5 år gamla Felix när han fick träffa alla sina favoriter från Playhouse Disney och utan ett minsta gnäll vänta 1 timme i kön för att få köra racerbil à la Blixten McQueen var höjdpunkten på vår månadslånga USA resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *