Blöjor på resan ;)

Jag får ofta frågor oxå om vi tar med  oss blöjor på resan och JA hittills har jag faktiskt packat med alla blöjor vi har behövt för vår resa, då vi inte vart borta så länge, som längst 10 dagar, så då har det faktiskt fått plats i väskan och funkat 🙂 Checkar man exempelvis in sin vagn, så vägs ju den inte så där kan man ju skicka med ett helt paket blöjor 😉

Anledningen till att jag  packar med blöjor är att dels fick Oscar blöjeksem för en tid sedan, så jag är lite skeptisk till att köpa vilka blöjor som helst, så jag låter han hellre ha de blöjorna som han brukar och sen får det ändå plats i vår stora resväska 🙂 Man vet ju att man har mer utrymme på vägen  hem då bara 😉

Å sen brukar det faktiskt vara väldigt DYRT 🙂 När vi var på Rhodos i aug kollade jag får skojs skull på hotellet supermarket och där kostade ett litet paket Pampers med 27 blöjor 10 Euro…..alltså dubbelt så dyrt som i Sverige…..  :/ Såna Swimpants kostade runt 5 Euro för 10 blöjor….så det brukar vara rätt dyrt, så det är ju en prioritering oxå 😉 Här hemma köper jag alltid blöjor på Ica Maxi, ett stort paket blöjor för 79 kr 😉 Varför då betala mer?! 🙂

Mer tips ang packning inför resan hittar ni i kolumnen Parktiska resetips i högra hörnet längre ner 😉

Lycka till med packningen 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *