Mare Blue Cosmopolitan

Vårt  hotell Mare Blue Cosmopolitan som vi bodde på i Ixia nu på senaste resan fanns inte bara med i Solresors program, där vi bokade utan även både hos Apollo  och VING. Jag hade ingen aning om det innan utan märke det när vi var där nere då det var mycket svenskar på hotellet 🙂

 

Cosmopolitan

VING har dock BARA satt 3 stjärnor + på hotellet, medan både Solresor och Apollo har satt 4 stjärnor på det…. Lite märkligt och förvånad blir jag….men jag tycker nog personligen att det inte är värt 4-stjärnor. Efter att vi har vart på det andra hotellet Atlantica Aegean Blue i Kolymbia och jag jämför med det som oxå var 4-stjärnigt och hur BRA som helst med en fantastisk all inclusive, så tyckte jag inte att Mare Blue Cosmopolitan var värd 4-stjärnor……..

Ving hade även en väldigt bra och utfylld beskrivning av hotellet där man fick mycket mer info än vad man fick på Solresors sida…….

Modernt hotell, vackert beläget i sluttning mellan Ixia och Rhodos stad med utsikt över Trianda bukten. Promenadavstånd till stranden. Trevligt poolområde med pool (ca 300 m2) samt barnpool (60 cm djup) i del av vuxenpoolen. Solsolar och poolbar. Hotellet har egna aktivitetsvärdar som arrangerar lättare aktiviteter såsom vattengymnastik, boccia och dart. Bufférestaurang och bar. Lekplats och lekrum. Tvättservice.

Sammanfattningsvis så är Mare Blue Cosmopolitan helt klart ett barnvänligt hotell som jag absolut skulle kunna åka tillbaka till 🙂 Har man en liten mindre budget så passar detta utmärkt att åka till då det var betydligt mycket billigare än det andra hotellet vi besökte på Rhodos 😉 Men det är nog inte mitt första hands val om jag själv får välja 😉

Barn kommer garanterat ha roligt på hotellet 🙂

Men jag tipsar er som har HÖGA KRAV när ni reser med barn, var noggrann med och läs hotell beskrivningar och det finstilta…..;)  Så ni inte blir besvikna när ni kommer på plats. Jag hade alldeles för höga förväntningar på detta hotell då jag jämförde så mycket med vår tidiagare resa 2v innan. . . så jag blev först rätt besviken, men sen blev jag ändå nöjd 🙂

Lycka till med resletandet 😉

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *