Miniland :)

Vi bodde ju på detta hotellet på Rhodos denna gången och de hade ett jätte bra och fint miniland där Oscar hängde en hel del på dagarna 🙂 Perfekt liten lekpark utomhus och sen massa roliga leksaker inne 🙂

Han var ju för liten att vara där själv, tror det var från 3 år, så var det öppet 4h på dagen 10-12 samt 15-17. Och massa aktiviteter för barnen och jag tror att det inte kostade nåt extra att vara där.

Oscar var där och lekte med sina nya kompisar, Emma och Oscar 🙂 Två super söta barn som lekte med vår Oscar nästan varje dag 🙂

 

 

När jag kom till Minilandet och spanade in de en av dagarna så satt de och lärde Oscar rita 😉 Jättekul 😉 Han har knappt aldrig ritat innan,men är när jag hittade honom en dag under köksbordet med en bäckpenna och han hade ritat på magen 😉 hihi….. Kul att de är så intresserade av nya saker och speciellt när andra barn gör samma sak, så ser man hur intresserad han blir 🙂

Emma & Oskar var våra söta barnvakter under semestern 🙂 De lekte som sagt med honom nästan varje dag och speciellt på kvällarna när han sprang runt i receptionen, eller vid baren eller minidiscot, så hängde de på honom 😉 Han älskade att bli ”jagad” av dem 🙂 Tack Emma & Oscar för ni var så himla söta och snälla mot vår Oscar 🙂

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *