Intervjun ;)

Jag lovade ju er några bilder från Oscars lilla intervju uppe på scenen på minidiscot 😉

 

Eftersom maken stod bakom kameran då jag satt med framme vid scenen så blev de inte så bra bilder…… :/

 

 

 

 

 

 

 

….men spana in sötnosen 😉

 

 

 

 

Da da da da …. 😉

 

 

 

Minidiscona var vi på nästan varje kväll 🙂 De var riktigt bra och roliga och bra sånger 🙂 Så det är himla bra underhållning för barnen. De flesta barnen verkar älska de 🙂 Å som jag alltid brukar säga, har barnen en bra semester så får de vuxna oxå en bra semester 🙂

 

Så har ni en budget för att resa till ett resort hotell med aktiviteter för barnen och underhållning, gör det 🙂 Barn älskar det och ett bra och lätt sätt att få nya vänner 😉 Kommer ett inlägg senare om Miniland som var toppen oxå 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *