Badblöjor – yez or no ?

Om jag ska vara helt ärlig så dissar jag faktiskt badblöjor 😉  Jag tycker inte att det är ett MÅSTE när man åker på semester och badar i pool, men däremot så måste ju såklart barnen ha vanliga blöjor på sig. Man badar ju inte i pool utan blöja om man ev gör sina behov i blöjan 😉 Så vi har alltid en blöja på Oscar när han badar i pool, men vi har bara använt riktiga Swimpants från Libero en gång och så stor skilland var det faktiskt inte…. Möjligtvis att den inte blir lika full / svullen av vatten, men herregud det är ju bara att byta blöja då 😉 Badblöjor är ju betydligt mycket dyrare än vanliga blöjor och man ska ju ändå byta de efter varje bad, så vi har valt att använda vanliga blöjor vilket har funkat tipp topp 🙂  Så det är nog mest en smaksak ?! 🙂

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *