Bra barnmat :)

Vi bokade ju denna resa med Solresor och flög ner med flygbolaget Primera. Och jag måste faktistk prisa dem lite för att Oscar fick GRATIS riktig barnmat 🙂 Jag har aldrig flygit med ett flygbolag som gett ut riktig barnmat 🙂 Stor eloge 😉 Tidigare har vi fått småkit med barnmatsburkar med efterrätter, banan och yoghurt vilket jag har vart super nöjd med 🙂 Både TUI och Thomas Cook Airlines har delat ut det när vi rest med dem 🙂

 

 

 

Det ser kanske lite magert ut, men vi fick oxå en yoghurt till, men den åt jag upp 🙂 Super god 🙂

Många brukar fråga vad man får ta med sig igenom säkerhetskontrollen på Arlanda och som jag tidigare nämnt i tidigare inlägg så har jag haft med mig mer eller mindre ALLT åt Oscar i matväg ! Oöppnade barnmatsburkar, oöppnade efterrättsburkar, Ellas, välling, gröt, frukt, snacks, smoothie mm mm Så det brukar inte vara några problem 🙂 Och gardera er hellre för mkt inför flygresan än för lite, för man vet aldrig om det blir en flygförsening 😉

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *