Tävling ;)

Nu mina kära läsare är det tävlingsdax 🙂

Är det någon som är sugen att gå på underBARA BARN mässan i Älvsjö 14-16 oktober?

Passa på att vara med i min lilla tävling då 😉 Jag har två stycken biljetter som ni kan vinna 🙂

 

För att vara med i tävlingen så svara på följande fråga i kommentarsfältet;

* Vilket är DITT BÄSTA resa med barn tips?

Tävlingen pågår fram tom 30 september. Därefter utser jag en vinnare veckan efter som publiceras på bloggen tillsammans med ditt bästa tips och biljetten skickas hem till dig 🙂

 

ubb_top-ny-26-aug-1

Spana också in

8 kommentarer

 1. Mitt bästa tips är att INTE oroa sig för saker å ting i förväg! Oftast oroar man sig för sånt som visar sig inte vara minsta lilla problem! Allt löser sig, och löser det sig inte så löser det sig ändå =)

 2. När min äldsta son var liten flög jag rätt mycket ensam med honom. Förvisso bara inrikes men då det var ett litet plan och mellanlanding tog flygningen ändå 2 timmar. Plockade varje gång med mig ett gäng med saker att roa honom med men ledsnade rätt snabbt på att åla mig ned under grannarnas säten med skrikig bebis i famnen för att komma åt alla saker som obönhörligen skulle kastas iväg. Skitkul tyckte sonen mindre kul tyckte jag som under tiden lyckades utvecka aparmar som nådde säkert en meter längre än vad som egentligen borde vara möjligt, allt för att slippa krångla mig upp ur det minililla sätet för att åla på golvet.

  Till slut kom jag på den briljanta iden att förutom leksakerna även packa ned några långa snören. Så varje leksak som skulle lekas med knöt jag fast i ett sånt snöre och sen var det bara för mig att luta mig tillbaka och känna lugnet och så fort sonen kastade iväg något så knyckte jag bara lite på handen och leksaken kom flygandes tillbaka. Skitkul tyckte sonen och jättejätteskönt tyckte jag! 🙂
  Så nu åker jag aldrig iväg på en flygning ensam med barnen utan att ha väskan fylld av snören!

 3. Ett glatt humör, och bli inte arg på vad barnet än gör.
  Barn kan skrika och bråka, men då ska du inte sitta där och tråka.
  Sjung en rolig sång, så är alla på planet i gång.

 4. En Gameboy och en Mp3, så blir resan bra ska du se.
  Hoppa och stojja, och säg att du är en papegoja.
  Barnen skrattar och har kul, och du hinner till och med ta en tupplur.
  Din resa har varit toppen, och du mår bra i hela kroppen!!

 5. Nu är inte jag rätt person att fråga då vi aldrig rest längre än till landet med barnen ;-). men eftersom jag gärna vill tävla kommer här mitt bästa planeringstips inför resan –>
  Skriv en LISTA! Jag är planeringsmänniska ut i fingerspetsarna så att skriva en lista gör mig lugn!

  Hoppas på vinst!

  //emelie
  emelielundin@gmail.com

 6. Ett väldigt bra tips är såna ”komma-bort-armband”. Det är alltid mycket folk på flygplatserna och barnen kan inte göra sig förstådda. Även på resorten är ett sådant armband jättebra då det kan vara stort och lätt att komma bort från mamma och pappa. Så klart måste man ha god uppsikt över barnen men det är en skön vetskap som förälder att ens namn, nummer och kanske hotell(rum) står på armbandet.

  Hälsningar Emma

 7. Ja mitt bästa reserelaterade tips är garanterat att ta med en baby watcher!! För gör inte som vi och glöm babywatchern så ni blir instängda på rummet efter bebben har lagt sig! När vi reste till Eskilstuna för att fira midsommar så checkade vi in på ett hotell och la Elias i sin säng vid 19 tiden som vanligt..men det var först EFTER han hade somnat som det slog oss att vi själva var tvungna att stanna i det kolsvarta hotellrummet med fördragna gardiner hela midsommaraftonskvällen! Roligare midsomrar har man ju haft 🙂

 8. Mitt tips är att ta med en blibarnstol för vem vill åka utan bara för att man är i ett annat land. Ta även me en kylväska, de är guld värt när man är i värmen och vill ta med tex yoghurt, dricka el något annat som ska hålla sig kallt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *