Semester sjuka :(

Tyvärr har vi varit lite semester sjuka 🙁 Först Oscar som ni vet med hög feber, han hade över 39 gr när vi kom t hotell rummet i sönd natt å sen kräktes ombord 🙁 Så många jag själv tagit hand om, ombord son kräkts… Inte tror man då det händer en själv, men när man minst anar… 🙁 Dock gick ju flygresan utomordentligt bra för övrigt eftersom han hade feber å sov o stort sett hela resan förutom de sista 45 min….

Idag har jag haft lite ont i magen 🙁 Fick det efter lunchen… Vet inte om det var glassen som jag tryckte i mig precis innan vi skulle gå…??? 🙁

Dock var d inte värre än att jag orka ligga på solstolen å läsa …. Sen sov hela familjen middag 1h vid poolen på em och det gjorde nog susen för sen mådde jag bättre iaf 😉

Vi njuter för fullt annars!! Vädret är toppen ca 27 gr i skuggan, klar blå himmel å sol 🙂 Lite svalare än sist men skönt 🙂

Har nyligen vart på minidisco och nu nattat P Oscar medan jag bloggar lite 😉

Varma hälsningar fr Rhodos 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *