underBARA BARN mässan :)

 

Om några veckor närmare bestämt den 14-16 oktober är det dax för underBARA BARN mässan i Älvsjö, vilket är ett ypperligt tillfälle för att spana in de senaste trenderna för barn, hitta roliga leksaker, andra smarta saker att ha / köpa till sin bebis / barn OCH självklart massa roliga saker att göra med barn ex resa iväg på såväl  utomlands eller inom Sverige 🙂 Finns mycket bra saker att inhandla eller få tips om inför sin resa oxå såklart 😉

Jag var på mässan förra året för fösta gången och blev helt lyrisk 🙂 Man fick massor av bra information, massa roliga prover och kan dessutom köpa massa bra saker till barnen till super bra priser 🙂 Ett tips är ju att ha massa kontanter med sig, då det ofta är lååång kö till bankomaten 😉

Jag kommer att ha en tävling här på min blogg INOM KORT på två biljetter till mässan, så håll koll och var med och tävla så kanske just DU vinner en biljett till mässan 😉

 

ubb_top-ny-26-aug-1

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *