Rhodos närmar sig ;)

Kan faktiskt inte förstå att om mindre än 2 dygn är vi på Rhodos IGEN 😉 Min Man skämtade härom dagen om att jag & Oscar ”veckopendlar” till Rhodos 😉

Hur eller hur så valde vi inför denna resan ett eftermiddagsflyg, då varken jag eller min Man är så där jätte förtjusta i att gå upp 3-4 på morgonen…..De flesta charter flygen brukar ju gå runt 7 tiden på morgonen, så denna gång passade vi även på att välja ett eftermiddagsflyg, så vi slipper gå upp i ottan….. Vi kommer hellre hem mitt i natten än åker iväg mitt inatten!!!

Så glöm inte kolla era flygtider när ni bokar er resa, kan ni påverka och välja vilken tid ni ska resa på nåt sätt, så välj den tiden som passar er familj bäst så blir semestern förmodligen ÄNNU bättre 🙂 Vi är hellre pigga när vi åker på semester och trötta när vi kommer hem 😉 Hihi…. 🙂

 

Undrar om Oscar längtar lika mycket som hans mamma efter att hänga i barnpoolen eller längs poolkanten?! 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *