Pedikyr :)

 

Igår hade jag en liten ego kväll och gjorde pedikyr på mina fötter 🙂 Vill alltid att de ska vara fina när vi ska iväg på semester och man går och visar fötterna och tånaglarna hela dagarna 🙂 När vi var i Thailand i vintras så fick jag grymt SNYGGA tår 😉

Håller ni inte med ? ! 😉 Så här fina önskar jag att mina tår var varje dag 😉 Hihi….

Perfekt mor & dotter syssla / kvalitetstid när man är i Thailand 🙂 Små tjejer älskar ofta att måla naglarna och tånaglarna, så vad passar inte bättre om man har en dotter och mysa in sig på ett härligt SPA ställe om ni ska till Thailand eller såklart nåt annat ställe oxå ?! 😉 I Thailand kostar det ju typ ingenting….helt galet billigt att gå på behandlingar 🙂 Har för mig att jag betalade ca 300 Bath = ca 75 kronor för  TIMME fotmassage och pedikyr tror jag ?! 😉

Så ska du / ni till Thailand, spara massa tid till massa olika behandlingar, det är så himla billigt och skönt 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *